Pada 2 Ogos 2023 bertempat di SK Kg.Medan telah diadakan acara Karnival Pendidikan Prasekolah. Sehubungan dengan itu, prasekolah SK Bukit Changgang turut terlibat dengan menghantar peserta berikut mewakili acara yang dipertandingkan.

Sajak

Qaseh Nur Assyifaa bt Abd Razzaq
Tajuk : Kasih sayang Fesyen show
1.Nur Daarisa Syafiyya Binti Mohd Nor Rosmadi

Fesyen show
Nur Daarisa Syafiyya Binti Mohd Nor Rosmadi

STEM

  1. Nur Haariysa Nadhra binti Khairul Azhan
  2. Nur Fitiya Malaiqa binti Mohd Faiz

Hafazan
Nawarrah Asy Syura bt Mohd Nadzri

Nyanyian SoloFarisya Nurayylin binti Muhammad Nurfarhan
Manakala seramai 4 orang guru pengiring telah turut serta hadir sepanjang program ini berlangsung iaitu Pn.Zaleha binti Omar, Pn. Siti Norfaezah binti Johari, Pn.Nor Elzianie binti Salleh dan Pn. Sharifah Nurul Ain binti Syed Othman. Manakala Pn.Nazahiyah binti Shafia Shaari adalah ahlijawatankuasa Karnival Prasekolah yang turut serta berada di sana.

Farisya Nurayylin binti Muhammad Nurfarhan


Seramai 4 orang guru pengiring telah turut serta hadir sepanjang program ini berlangsung iaitu Pn.Zaleha binti Omar, Pn. Siti Norfaezah binti Johari, Pn.Nor Elzianie binti Salleh dan Pn. Sharifah Nurul Ain binti Syed Othman. Manakala Pn.Nazahiyah binti Shafia Shaari adalah ahli jawatankuasa Karnival Prasekolah yang turut serta berada di sana.

TAHNIAH kepada semua peserta cilik, guru-guru yang telah berjaya menyertai Karnival Prasekolah PPDKL 2023. Tahniah buat peserta yg memenangi acara. Bagi yang tidak berjaya, insyallah kita cuba lagi dalam pertandingan seterusnya.
Jadikan kejayaan kita semua ini sebagai pemangkin kejayaan akan datang

Nyanyian solo- tempat ke 3 dan STEM – tempat ke 8

Tahniah anak-anak, berjaya mendapat tempat ke 8 daripada 12.

Pin It on Pinterest

Share This